Dr. McCullough: De wereldwijde vaccinreactie op COVID-19 was lang van tevoren bekokstoofd

dr.-mccullough:-de-wereldwijde-vaccinreactie-op-covid-19-was-lang-van-tevoren-bekokstoofd

18-06-22 06:55:00,

Tijdens het onderzoek voor hun boek, “The Courage to Face COVID-19: Preventing Hospitalization and Death While Battling the Bio-Pharmaceutical Complex,” ontdekten cardioloog Dr. Peter McCullough en auteur John Leake dat het “systeem” door de wereldleiders was klaargestoomd om vaccinatie tot het voornaamste antwoord op de COVID-19 pandemie te maken, schrijft Theepochtimes.com.

“Dit was absoluut van het begin af aan al in het vooruitzicht gesteld,” zei McCullough. “In 2010 zei Gates dat het het decennium van de vaccins is. Later kondigt Gates op vergaderingen aan dat de opbrengst van de investeringen in vaccins 20-tegen-1 is bij alles wat hij verder gedaan heeft.”

“Het is duidelijk dat het systeem voorbereid is voor een vaccin,” zei McCullough tijdens een recent interview met het programma “American Thought Leaders” van EpochTV.

McCullough verwees naar een bericht uit 2010 van Bill Gates op Twitter, waarin de miljardair-investeerder schreef: “Decade of Vaccines- a $10B, 10yr pledge for vaccine research, development & delivery.”

In 2019 vertelde Gates aan CNBC’s Becky Quick op “Squawk Box” vanaf het World Economic Forum in Davos, Zwitserland, “Meer dan een 20-op-1 rendement is geweest” op zijn investering van $10 miljard in de ontwikkeling van vaccins.

In het interview met McCullough vroeg Leake zich af waarom de COVID-19 vaccins, die overhaast ontwikkeld waren, als veilig geadverteerd werden en als de enige oplossing voor de pandemie aangeprezen werden, terwijl effectieve alternatieve en off-label behandelingen gedemoniseerd werden.

“Wat wij in ons onderzoek ontdekten en wat wij in ons boek in kaart brengen, is dat dit al lang van tevoren gepland was,” zei Leake.

Hij had ook kritiek op Gates vanwege zijn obsessie voor vaccins.

“Gates lijkt zijn monopolistische geest als het ware te hebben verlegd van de softwarebusiness naar de vaccinbusiness,” zei Leake.

Gates is ook de oprichter en het belangrijkste bijdragende lid van de Coalition for Epidemic Preparedness and Innovation (CEPI), die in 2017 op het World Economic Forum werd gelanceerd. In het bedrijfsplan van de organisatie lijkt zij zich volledig te richten op de ontwikkeling van vaccins, zonder melding te maken van andere behandelingen voor virusuitbraken, aldus McCullough.

CEPI zegt regeringsleiders,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: