ForbiddenKnowledgeTV.net:Drag Queen tegen ouders: ‘Je kinderen betrekken bij drag is extreem, extreem onverantwoord’

forbiddenknowledgetv.net:drag-queen-tegen-ouders:-‘je-kinderen-betrekken-bij-drag-is-extreem,-extreem-onverantwoord’

18-06-22 04: 36: 00,

MAGA drag queen, Kitty Demure wil dat het bekend wordt dat, “Drag queen cultuur niet voor kinderen is. Dit is mijn reactie op moeders en/of vaders die hun kinderen indoctrineren met behulp van een drag queen. Ik geloof dat ze het kind en de LGBTQ-gemeenschap kwetsen.”

Het YouTube-kanaal van de Trump-ondersteunende Amazon-medewerker bestaat grotendeels uit make-up tutorials, live chats en monologen, met een video die (anoniem en niet in drag) werd gepost tijdens een Trump-rally in Arizona in het begin 2020.

In een video die ze twee jaar geleden plaatste en die recent aansloeg bij zwarte conservatieven,

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: