Het gaat weer gebeuren – commonsensetv.nl

het-gaat-weer-gebeuren-–-commonsensetv.nl

18-06-22 04:56:00,

 

Alle voorbereidingen worden getroffen voor weer precies dezelfde terreurmaatregelen zoals we die de afgelopen 2 jaar hebben meegemaakt. Muilkorfjes, vrijheidsbeperkingen, nog meer gifspuiten, lockdowns, qr-codes om ergens binnen te mogen, het komt er allemaal weer aan.

We zien diverse landen al weer melding maken van ‘stijgende besmettingen’. Het is zomer, het is mooi weer. Bijna iedereen is zorgeloos aan het genieten.

Misschien moet er iemand eens een keer niezen. Wat gaat hij of zij dan doen? Naar een testsstraat? Zijn die er nog? Naar de dokter? Om je een staaf in je neus te laten douwen? Of doen ze dat tegenwoordig met een doe-het-zelf pakket?

Een IQ test noem ik het!

 

Ik geloof er allemaal helemaal niets van.

De getallen worden door het regime bepaald en daar is van buitenaf geen enkele controle op. Ze zijn de boel aan het opwarmen om straks hun dictatoriale maatregelen weer door de strotten van de mensen te kunnen duwen.

Wat er werkelijk aan de hand is, de desastreuze gevolgen van alle gifspuiten, daar mag niet over gesproken of geschreven worden. Vele wetenschappelijke onderzoeken wijzen uit dat de spuiten niets goeds en alleen maar kwaad voor u doen. Maar in de mainstream media wordt daar niet over bericht. Verantwoordelijke regimes hullen zich in stilzwijgen en gaan door op de ingeslagen volstrekt misdadige weg.  In alle landen met een hoog gifspuitgehalte zien we forse oversterfte, gemiddeld rond de 15 % maar met uitschieters ver daarboven (Portugal, HongKong) en het ziekteverzuim ligt in veel landen ook rond de 50 % hoger dan normaal.  De gekste verklaringen worden tevoorschijn getoverd om al deze ellende te verklaren. Maar niemand mag het in zijn hoofd halen om te denken dat het wel eens aan de spuiten zou kunnen liggen.

Het is overduidelijk: De gifspuitcampagne moet worden voortgezet.

albert bourla, de directeur van pfizer, mogen we inmiddels wel toevoegen tot het rijtje van de grootste criminelen ter wereld aller tijden. Hij weet als geen ander wat de verwoestende werking van zijn spuiten is maar krijgt overal, bij het wef, de bilderberg conferentie en de mainstream media, alle ruimte om zijn gifspuiten te promoten. Geen kritische vraag komt hem in de weg te liggen.

Wij hebben er al vele malen over bericht.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: