Lavrov: “De EU heeft haar betekenis verloren”

lavrov:-“de-eu-heeft-haar-betekenis-verloren”

18-06-22 06: 39: 00,

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov gaf een 25-minuten durend interview aan de BBC, dat ik heb vertaald omdat het zeer indrukwekkend laat zien hoe verwoest de relatie tussen het Westen en Rusland is.

Het interview werd gepubliceerd op de pagina van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, wat belangrijk is omdat de BBC het nauwelijks volledig zal uitzenden. Daarom heb ik het vertaald.

Voor alle lezers die de Anti-Spiegel nog niet zo lang lezen, wil ik vooraf iets zeggen voor uw begrip. Het interview gaat onder meer over het Minsk-akkoord, waarover politici en de media in het Westen acht jaar lang hebben bericht dat Rusland het niet zou uitvoeren en dat het daarom niet mogelijk zou zijn de sancties tegen Rusland te verlichten.

Dat was een leugen, want Rusland wordt in het akkoord met geen woord genoemd en er staan dus geen verplichtingen in het akkoord die Rusland zou kunnen uitvoeren. In plaats daarvan was het tegenovergestelde het geval: Rusland drong aan op de uitvoering van de overeenkomst,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: