NASA waarschuwt voor dodelijke magnetosfeer “breuken” waardoor intense zonnestraling grote aantallen dieren op Aarde kan uitroeien

nasa-waarschuwt-voor-dodelijke-magnetosfeer-“breuken”-waardoor-intense-zonnestraling-grote-aantallen-dieren-op-aarde-kan-uitroeien

18-06-22 04:02:00,

De mysterieuze rundersterfte die in het weekeinde in Kansas, VS, heeft plaatsgevonden – volgens de geruchten zouden het er nu meer dan 10.000 zijn – heeft de traditionele verklaringen getrotseerd. Het officiële verhaal is dat de hoge hitte het vee gedood heeft, maar ik heb nu persoonlijk met twee eigenaars van vee in Texas gesproken die mij allebei bevestigd hebben dat het officiële verhaal onzin is. Koeien sterven niet in één keer van de hitte, bevestigden zij mij. Wanneer hoge hitte koeien doodt, sterven ze langzaam, verspreid over vele dagen, en niet allemaal tegelijk, schrijft Mike Adams.

En dit is niet de eerste keer dat het heet is in Kansas, zo blijkt. Het lijkt wel of iedereen vergeten is dat het elke zomer heet wordt in het Midwesten.

Andere mogelijke verklaringen voor de massale sterfte zijn sabotage of massale vergiftiging, en ook de mogelijkheid dat de veeboeren plotseling vergeten zijn deze koeien water te geven. Maar dat lijkt zeer onwaarschijnlijk, gezien de zeer hoge dollarwaarde van 10.000 stuks vee. Gezien de hoge prijzen voor rundvlees vandaag, zou dat neerkomen op verscheidene miljoenen dollars aan financiële verliezen voor deze veeboeren. Het is uiterst onwaarschijnlijk dat zij gewoon vergeten zijn water te geven.

NASA waarschuwt voor het ontstaan van “scheuren” in de magnetosfeer en de ozonlaag, waardoor intense, dodelijke zonnestraling door die barrières heen kan stralen, en zo uitstervingen op aarde kan veroorzaken

Er duikt nu een andere verklaring op, die misschien het juiste antwoord geeft. Gisteren interviewde ik David DuByne van de Mini Ice Age Conversations podcast. Zijn kanaal is ook bekend onder de naam “Adapt 2030.” Hij onthulde dat de magnetosfeer van de Aarde aan het verzwakken is, wat deel uitmaakt van een natuurlijk proces van magnetische poolomwenteling dat al minstens honderd keer heeft plaatsgevonden dat wij weten.

Als de magnetosfeer verzwakt – in combinatie met de afbraak van de ozonlaag – kunnen natuurlijke krachten “breuken” of gapende gaten veroorzaken in de afscherming die de aarde normaal beschermt tegen UVB-stralen die van de zon afkomstig zijn. UVB-stralen en andere elektromagnetische golven met een kortere golflengte, zijn zo gevaarlijk voor het leven op het aardoppervlak, dat zij de schuld krijgen van de gebeurtenissen op uitstervingsniveau (ELE) die volgens wetenschappers de Neanderthalers hebben uitgeroeid. (Zie bronnen hieronder.)

De massale sterfte van vee in Kansas,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: