Poetins afrekening met het Westen: “De economische blitzkrieg is mislukt”

poetins-afrekening-met-het-westen:-“de-economische-blitzkrieg-is-mislukt”

17-06-22 11: 28: 00,

De Russische president Poetin rekende met het Westen af in een toespraak van meer dan een uur op het Economisch Forum van Sint-Petersburg.

Het jaarlijkse Economisch Forum van Sint-Petersburg is de belangrijkste economische conferentie van Rusland. Poetin houdt daar traditiegetrouw een toespraak en neemt vervolgens deel aan een paneldiscussie. Deze keer heeft Poetin na zijn toespraak bijna drie uur lang vragen beantwoord.

De toespraak van Poetin was met een uur ongewoon lang en ik heb er lang over nagedacht of ik hem volledig zou vertalen. Uiteindelijk heb ik besloten dit te doen omdat ik op deze manier de Duitse lezers de kans kan geven uit de eerste hand te vernemen hoe de Russische regering de gevolgen van de westerse sancties beoordeelt en welke maatregelen Rusland neemt om zijn economie ondanks de sancties niet alleen te redden, maar zelfs te versterken.

Daarom is dit artikel erg lang geworden en misschien heb ik dit werk bewaard voor slechts een paar mensen die geïnteresseerd zijn in de economie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: