The Saker: “Geen brandstoffen voor Europa”

the-saker:-“geen-brandstoffen-voor-europa”

18-06-22 10: 42: 00,

door Jorge Vilches voor de Saker Blog

De titel is correct, geen fouten. En natuurlijk zullen er “geen brandstoffen zijn voor Europa” helemaal geen… maar alleen als je de leiders van de EU wilt geloven wanneer ze erop aandringen dat er tegen december 2022 nooit meer overzeese Russische ruwe olie zal worden ingevoerd. Als dat het geval zou zijn, zoals het door de EU goedgekeurde beleid voorschrijft, dan zouden er natuurlijk zeker “” geen brandstoffen voor Europa zijn , omdat de EU noodzakelijkerwijs zal falen in haar onzinnige poging om een aanzienlijke hoeveelheid 100 niet-Russische olie van Europese kwaliteit in te voeren en naar behoren te verwerken, ter vervanging van een zeer succesvol en traditioneel mengsel uit de Oeral, overeenkomstig het Russische olieverbod in december 2022. Hetzelfde zou gelden voor alle destillaten daarvan (diesel, benzine, kerosine, vliegtuigbrandstof, enz.) per een gelijkwaardig Russisch verbod op aardolieproducten in februari 2023.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: