The Saker: Wereld Oorlog 3 voor dummies

the-saker:-wereld-oorlog-3-voor-dummies

18-06-22 11: 01: 00,

Door Gaius Baltar voor de Saker Blog

Sommige goed geïnformeerde mensen, waaronder blijkbaar ook de Paus, beginnen te vermoeden dat er misschien meer aan de hand is in de wereld dan alleen de oorlog in de Oekraïne. Zij zeggen dat de Derde Wereldoorlog al begonnen is en dat het vanaf nu alleen maar erger zal worden. Dit kan moeilijk vast te stellen zijn terwijl wij deelnemen aan de zich ontvouwende gebeurtenissen en niet het voordeel hebben van het historisch perspectief. Het valt te betwijfelen dat de mensen zich toen 1939 realiseerden dat zij naar het begin van een groot wereldwijd conflict keken, hoewel sommigen dat misschien wel vermoedden.

De huidige wereldsituatie is in veel opzichten als een reusachtige legpuzzel waarbij het grote publiek slechts een miniem deel van het complete plaatje ziet. De meesten beseffen niet eens dat er meer stukjes kunnen zijn en stellen zelfs deze eenvoudige vragen niet: Waarom gebeurt dit allemaal en waarom gebeurt het nu?

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: