Ursula von der Leyen: “Bereid zijn om voor het Europese perspectief te sterven”

ursula-von-der-leyen:-“bereid-zijn-om-voor-het-europese-perspectief-te-sterven”

18-06-22 03:40:00,

Wanneer de voorzitster van de EU Commissie, Ursula von der Leyen, zoetsappig roept “Oekraïne hoort bij de EU” omdat de Oekraïners bereid zijn “om voor het Europese perspectief te sterven”, dan vertaalt zich dat in begrijpelijker taal:

De grondstoffen, het graan en de goedkope arbeidskrachten behoren toe aan het kapitaal in de EU. En ook: wij zijn blij dat de leiding in Kiev zoveel Oekraïners laat sterven, zodat de overlevende Zelensky en Klitschkos op een dag “hun Europese droom kunnen leven” en ervan kunnen genieten, schrijft Wolfgang Hübner.

Er mag niet de minste twijfel over bestaan dat deze dame zonder blikken of blozen bereid zou zijn om een willekeurig aantal landgenoten te laten sterven “voor het Europese perspectief”, zodat zij en het Brusselse waterhoofd kunnen blijven leven en genieten van de “Europese droom”.

Kanselier Scholz ziet dat overigens niet anders, die onlangs in een interview met het Amerikaanse tijdschrift “Time” zei dat Europese oplossingen voor hem strikte prioriteit zouden hebben, “zelfs als die Duitsland in een oorlog met Rusland zouden slepen”.

De Duitsers zullen dus binnenkort niet alleen bevriezen en verarmen voor het “Europese perspectief” – zij moeten ook bereid zijn om ervoor te sterven. Het is goed om dat nu eens in alle duidelijkheid te horen.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nog een stap in de richting van een Derde Wereldoorlog

Lees meer over:  » Lees verder

%d bloggers liken dit: