aartsbisschop Viganò: Vrijmetselarij gebruikt WHO en de ‘Bergogliaanse Kerk’ voor haar wereldwijde coup

aartsbisschop-vigano:-vrijmetselarij-gebruikt-who-en-de-‘bergogliaanse-kerk’-voor-haar-wereldwijde-coup

19-06-22 02: 32: 00,

Noot van de redactie: Het volgende is een transcriptie van een video-interview dat aartsbisschop Carlo Maria Viganò gaf aan Armando Manocchia van Byoblu TV. De video is in het Italiaans en bestaat uit twee delen, hier en hier.

We worden geregeerd door leden van een wereldwijde lobby van criminele samenzweerders die ons rechtstreeks vertellen dat het hun plan is ons te elimineren, en dat terwijl wij ons zitten af te vragen waarom we maskers moeten dragen in bussen en niet in restaurants.

Armando Manocchia: Excellentie, [hier in Italië] bevinden we ons in een economisch en financieel bankroet, waar de nationale schuld nu meer dan 2,7 biljoen euro bedraagt. Naar mijn mening is het probleem het morele en ethische bankroet van niet alleen de heersende klasse, maar ook van een groot deel van de bevolking. Wat kunnen we doen om een sociaal weefsel te herstellen dat een ethisch en moreel besef omvat?

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: