Afrika tegen Big Pharma: bescherming van gezondheid en soevereiniteit zijn belangrijker dan WHO

afrika-tegen-big-pharma:-bescherming-van-gezondheid-en-soevereiniteit-zijn-belangrijker-dan-who

19-06-22 05: 30: 00,

Gisteren zaterdag is in Afrika de African Sovereignty Coalition van start gegaan met een verplichte vertoning van de schokkende film over de rol van de WHO bij de vaccinatie van meisjes en vrouwen in Kenia – Infertility: A Diabolical Agenda

De motivatie voor de vorming van de ASC is verzet tegen ondemocratische ontwikkelingen die de soevereiniteit van Afrika en alle naties bedreigen. Deze bedreigingen worden gestuurd door de Wereldgezondheidsorganisatie en meer in het algemeen door de Verenigde Naties en het Wereld Economisch Forum.

Het ASC gelooft dat er samen, vrij van corrupte controle, een betere manier is voor onze wereld om te evolueren naar gezondheid, persoonlijke autonomie en nationale soevereiniteit.

Zeventien Afrikaanse wetenschappers, artsen, juristen, activisten en journalisten uit Zuid-Afrika, Zimbabwe, Oeganda en Kenia, alsmede internationale bondgenoten en vrienden uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Zwitserland nemen deel aan het eerste evenement van de ASC. Afrikaanse sprekers onder andere Dr

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: