Apolut:ㅤVaccin bijwerkingen in de rechtbank

apolut:ㅤvaccin-bijwerkingen-in-de-rechtbank

19-06-22 11: 09: 00,

Veröffentlicht am: 19. Juni 2022 | Aantal reacties: nog geen

Federaal Administratief Hof oordeelt over onderrapportering van bijwerkingen van vaccins. Verzekeraar “One America” meldt een sterfte van 100.000 per maand. Meer dan 1000 hartinfarcten gedocumenteerd bij atleten.

Een bijdrage van Markus Fiedler.

Bij de bewijsvoering in een proces over de rechtmatigheid van de gedoogplicht voor inentingen van militairen voor het Bundesverwaltungsgericht in Leipzig hebben de advocaten mevrouw Bahner, de heer Schmitz en prof. Dr Schwab heeft een etappeoverwinning behaald, zoals gemeld door de Epoch Times.(1) (2) De juryleden erkenden

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: