Dissident One:ㅤAls de leugens thuiskomen – DissidentNL

dissident-one:ㅤals-de-leugens-thuiskomen-–-dissidentnl

19-06-22 01:06:00, Oekraïense troepen geven zich over in Marioepol Diogenes, een van de beroemde filosofen uit de oudheid, geloofde dat leugens de valuta van de politiek waren, en het waren deze leugens die hij aan de kaak wilde stellen en onteren. Om zijn standpunt duidelijk te maken, droeg Diogenes af en toe bij daglicht een brandende lantaarn door de straten van Athene. Als hem gevraagd werd waarom, zei Diogenes dat hij op zoek was naar een eerlijk man.

Vandaag de dag is het vinden van een eerlijk man in Washington, D.C., een even grote uitdaging. Diogenes zou een Xenon zoeklicht in elke hand nodig hebben, schrijft Douglas Macgregor.

Toch zijn er korte momenten van helderheid binnen het establishment van Washington. Na maandenlang het Amerikaanse publiek te hebben voorgelogen over het ontstaan en het verloop van de oorlog in Oekraïne, bereiden de media nu het Amerikaanse,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: