Dissident One:ㅤCovid Pandemische Waarheden: Covid injecties laten destructieve spike proteïne los in alle delen van je lichaam – DissidentNL

dissident-one:ㅤcovid-pandemische-waarheden:-covid-injecties-laten-destructieve-spike-proteine-los-in-alle-delen-van-je-lichaam-–-dissidentnl

19-06-22 02:43:00,

Zoals gezegd zijn deze nieuwe producten niet in de strikte zin van het woord traditionele “vaccins”, waarbij gebruik wordt gemaakt van een deel van een volledig virus of bacterie in combinatie met zeer krachtige immuunstimulerende verbindingen die immuunadjuvantia worden genoemd, meldt The Expose.

Wat is een mRNA-vaccin en hoe werkt het?

De mRNA-vaccins, die in de jaren ’80 voor het eerst werden ontwikkeld door Dr. Robert Malone, maken gebruik van een complexe techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een kunstmatig geconstrueerde mRNA-molecule. Het idee is dat het RNA het gewenste antigeen produceert. In dit geval produceert het de spike proteïne van het severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 virus dat Covid-19 infectie veroorzaakt. Ironisch genoeg is dat precies het deel van het virus dat bij mensen schade veroorzaakt, met name door te fungeren als een neurotoxisch molecuul.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: