Dissident One:ㅤWereldoorlog 3 voor dummies – DissidentNL

dissident-one:ㅤwereldoorlog-3-voor-dummies-–-dissidentnl

19-06-22 09:34:00,

Sommige goed geïnformeerde mensen, waaronder blijkbaar de Paus, beginnen te vermoeden dat er misschien meer aan de hand is in de wereld dan alleen de oorlog in Oekraïne. Zij zeggen dat de Derde Wereldoorlog al begonnen is en dat het vanaf nu alleen maar erger zal worden. Dit kan moeilijk vast te stellen zijn als we deelnemen aan de gebeurtenissen die zich ontvouwen en niet het voordeel hebben van het historisch perspectief. Het is twijfelachtig of de mensen in 1939 zich realiseerden dat zij naar het begin van een groot wereldwijd conflict keken, hoewel sommigen dat misschien wel vermoedden, schrijft Gaius Baltar.

De huidige wereldsituatie is in vele opzichten als een reusachtige legpuzzel, waarbij het grote publiek slechts een klein deel van het volledige plaatje ziet. De meesten beseffen niet eens dat er meer stukjes kunnen zijn en stellen zelfs deze eenvoudige vragen niet: Waarom gebeurt dit allemaal en waarom gebeurt het nu?

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: