Dr Robert Malone: ARPA-H, een afdeling van de IC binnen de NIH – De infiltratie van de gezondheidsonderzoeksbureaucratie door de inlichtingendiensten gaat door

dr-robert-malone:-arpa-h,-een-afdeling-van-de-ic-binnen-de-nih-–-de-infiltratie-van-de-gezondheidsonderzoeksbureaucratie-door-de-inlichtingendiensten-gaat-door

19-06-22 07: 55: 00,

Ik begreep de in Washington DC/Bethesda gevestigde gezondheidsbureaucratie van de National Institutes of Health (NIH) niet echt totdat mijn onderzoekslaboratorium 1997 werd overgeplaatst van de University of California, Davis naar de University of Maryland, Baltimore School of Medicine. Tot dan toe had ik een vaag idee dat de intramurale (Bethesda/Rockville onderzoekscampus) en extramurale (hoofdzakelijk Rockville administratieve campus) infrastructuur van de NIH een soort onderzoeksparadijs was waar al het echt belangrijke federaal gefinancierde biomedisch onderzoek werd gedaan. De gelukkigen die goed genoeg waren, de elite van de elite, konden werken zonder gehinderd te worden door de dagelijkse sleur van eindeloos bedelen om subsidies en contracten (en de daarmee gepaard gaande financieringspolitiek) die het leven van de meeste academische biomedische onderzoekers is gaan beheersen.

Nadat Jill en ik het lab hadden verhuisd naar de binnenhaven van Baltimore, realiseerde ik me dat de U MD, Baltimore campus een soort satelliet was geworden van het NIH complex in Bethesda, en werd ik gevraagd om

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: