Duitsland stikt in zijn eigen sanctieregime

duitsland-stikt-in-zijn-eigen-sanctieregime

19-06-22 05: 31: 00,

Door Peter Haisenko

Al acht jaar lang probeert het Westen de regering in Moskou met steeds nieuwe sancties ten val te brengen. Rusland heeft deze tijd gebruikt om zijn afhankelijkheid van het Westen grotendeels te verminderen. We zijn nu dus aangeland in een situatie waarin de sancties tegen Rusland het Westen zelf vernietigen.

Wie een kuil graaft voor anderen, valt in zichzelf, zoals het oude gezegde luidt. Dat is precies waar we nu zijn en het Westen moet nu manieren vinden om zijn eigen sanctieregeling te omzeilen. Door de sancties is er nu een tekort aan elementaire reserveonderdelen voor het transport van Russisch gas via Nord Stream 1 naar Duitsland. De compressorturbines die Siemens aan Gazprom heeft geleverd en die niet kunnen worden vervangen voor het transport van gas naar Duitsland, hebben cyclisch onderhoud nodig. Dit wordt uitgevoerd door Siemens-Canada en daar ligt nu het probleem. De sancties die Canada tegen Rusland heeft ingesteld, verbieden de levering van de gereviseerde turbines aan Rusland.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: