ForbiddenKnowledgeTV.net:ㅤFLCCC Treatment Protocol for Vaccine Injured

forbiddenknowledgetv.net:ㅤflccc-treatment-protocol-for-vaccine-injured

18-06-22 10: 23: 00,

We zitten in een pandemie van de vaxxed en dit verschrikkelijke feit wordt onderdrukt door internationale, federale en staatsambtenaren voor volksgezondheid, regelgevende agentschappen, grote bedrijven, de mainstream media en medische professionals, die allemaal gecontroleerd worden door Big Pharma en die allemaal schuldig zijn aan genocide of medeplichtig zijn aan genocide.

Als u in de Verenigde Staten bent en uw werkgever heeft de COVID jabs verplicht gesteld, kunt u zich registreren om een Medisch Vrijstellings Certificaat te ontvangen op de website van lange tijd Forbidden Knowledge TV abonnee, Texas-based Dr Gaston Cornu-Labat,

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: