ForbiddenKnowledgeTV.net:Amerikaanse wetten allemaal in het geheim veranderd om massale genocide mogelijk te maken

forbiddenknowledgetv.net:amerikaanse-wetten-allemaal-in-het-geheim-veranderd-om-massale-genocide-mogelijk-te-maken

19-06-22 06: 12: 00,

Sinds het begin van 2020, hebben we ons allemaal de haren uit het hoofd getrokken, ons afvragend hoe de informatie oorlog bekend als de COVID-19 Pandemie en “vaccin” op wereldwijde schaal is uitgevoerd.

Nu, zegt Dr Jane Ruby, “Ik geloof dat we eindelijk weten hoe al deze gruwelijke dingen gebeuren zonder enig toezicht en zonder dat enige overheidsfunctionaris de dood en vernietiging van deze biowapen shots stopt.”

Dr Jane heeft het over het werk van juridisch analist en super speurneus, Katherine Watt die de langzame dood van de Amerikaanse wetten en de Amerikaanse grondwet ontdekte en hoe het de tirannie legaliseert,

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: