ForbiddenKnowledgeTV.net:Caller Drops Massive TRUTH Bomb on FDA

forbiddenknowledgetv.net:caller-drops-massive-truth-bomb-on-fda

19-06-22 04: 42: 00,

Tijdens een openbare hoorzitting van de FDA riep Sam Dodson, een elektrotechnisch ingenieur, hen uit voor het “niets” doen met de “enorme veiligheidssignalen”, het samenspannen met farmaceutische bedrijven om proefgegevens te onderdrukken gedurende 75 jaar, het negeren van frauduleuze gegevens, het negeren van bijwerkingen zoals myocarditis en prionziekten en het negeren van problemen met onvruchtbaarheid.

De FDA heeft toch unaniem de COVID-prikken voor 6-maanden-jarigen goedgekeurd.

OVERZICHT

Sam Dodson: Hallo, mijn naam is Sam Dodson. Ik run een podcast genaamd To The Lifeboats en ik heb geen relatie met de farmaceutische kartels. Ik ben geschoold in elektrotechniek en twee jaar geleden had ik nog nooit gehoord van mRNA,

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: