Hier hebben we schijnbaar zelf voor gekozen – commonsensetv.nl

hier-hebben-we-schijnbaar-zelf-voor-gekozen-–-commonsensetv.nl

19-06-22 01:37:00, Persoonlijk vind ik mark rutte een sympathiek en integer mens!

 

Ziet u wel, hij is heus niet de enige die glashard kan liegen.  😉

Ik ga niet teveel tekst gebruiken voor dit artikel. Zijn eigen woorden zeggen genoeg. Dit misbaksel praat geen leugens, hij ademt leugens.

En het blijft maar doorgaan. Hier een sterk staaltje van zijn meest recente onzin en leugens:

 

En voor kritische vragen van de msm moeten we bij de BBC zijn:

Onder rutler zijn leugens waarheid geworden, facisme het nieuwe normaal, een staatsgreep noemen we gewoon noodwet, een concentratiekamp is een quarantainecentrum, gestapo’s heten boa’s, griep is corona geworden, censuur is wegens feitencheck, lobbyisten zijn experts geworden, dierenartsen virologen, kritiek is haat en een kritische denker wordt weggezet als complotgekkie.

Hij heeft zelf verklaard dat als het hem beter uitkomt, dat hij dan de Nederlandse wetten (inclusief de grondwet) gewoon even aan de kant kan schuiven.

Naar zijn beste weten weet hij niks, herinnert hij zich niets en kan hij niets. Dat lijken prima kwalificaties voor een functie elders: straatveger.

Nooit meer rutte. We zijn er ingetuint. Keer op keer geloofden we zijn nieuwe praatjes. Maar nu is het genoeg. Hij is er niet voor het land en voor het volk. Hij is er voor zijn nazivriend sschwab en zijn bilderberg vriendjes. En daarvoor is hij bereid het hele land naar de kloten te helpen.

Via deze link vindt u een overzicht van alles wat hij en zijn companen naar de vaantjes heeft geholpen.

Waarom #NooitMeerRutte?Alles mis met Rutte, opgesomd. Van de gesloopte publieke sector tot aan een overzicht van schandalen.

 

Dit is waar hij thuishoort, samen met siegfried:

 

Of nog beter, laat hij lekker naar het front vertrekken. Het is tenslotte zíjn oorlog die in de Donbas wordt uitgevochten. Groen petje op, klappertjespistooltje meenemen en lekker tegen Russische schenen aantrappen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: