Hoe Japan’s record levensverwachting daalde nadat het de westerse levensstijl overnam

hoe-japan’s-record-levensverwachting-daalde-nadat-het-de-westerse-levensstijl-overnam

19-06-22 10: 21: 00,

Okinawa staat bekend om mensen die tot op hoge leeftijd leven, maar dat begon te veranderen in de na-oorlogse jaren. Hoe de recordlevensverwachting van Japan daalde na het overnemen van een westerse levensstijl is een waarschuwend verhaal voor iedereen.

Inwoners van de Japanse prefectuur Okinawa staan er al generaties lang om bekend dat zij tot de langstlevende mensen ter wereld behoren.

Medische professionals en gerontologen zijn naar deze semi-tropische eilanden voor de kust van Zuid-Japan getrokken om het geheim te ontdekken van de lange levensduur van de inheemse bevolking, waarbij de meesten tot de conclusie kwamen dat het een mix is van evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging en steun van familie en gemeenschap.

Helaas is dat nu aan het veranderen. Terwijl de Japanse bevolking als geheel langer leeft dan ooit tevoren, sterven de Okinawanen steeds jonger. De jongere generaties worden veroordeeld omdat ze de traditionele levenswijze van de eilanden de rug toekeren.

Okinawa had 1980 de hoogste gemiddelde levensverwachting voor zowel mannen als vrouwen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: