Italiaanse omgang met de klimaatwaanzinnigen van de “Laatste Generatie”

italiaanse-omgang-met-de-klimaatwaanzinnigen-van-de-“laatste-generatie”

19-06-22 06:48:00, Ook de burgers van Italië blijven niet gespaard van de terreur van de klimaatwaanzinnigen. Maar anders dan in Duitsland, waar de kleine groene krankzinnigen uit de gelederen van de doemsdagsekte van de “Laatste Generatie” zich zonder al te grote consequenties kunnen vastlijmen op drukke wegen, komen de Italiaanse kameraden tot zaken: Italiaanse automobilisten laten zien wat zij van dat maffe lijmgedoe vinden, bericht Jouwatch.

Vermoedelijk aangemoedigd door hun Duitse kornuiten uit de klimaat-extremistische scene, proberen ook Italiaanse aanhangers van de doomsday sekte “Last Generation” hun medeburgers te terroriseren op drukke Italiaanse wegen. Maar met een heel ander resultaat dan de kleine klimaattirannen verwachtten.

Nadat verscheidene van deze figuren de GRA (Grande Raccordo Anulare) – de tolvrije ringweg van de snelweg in Rome – waren opgegaan met een “Wij-gaan-allemaal-sterven” protestposter om de Romeinen op de zenuwen te werken met hun klimaatprotest, was het theater sneller voorbij dan men het woord “klimaat” kon uitspreken. Want: de automobilisten maakten korte metten met de saboteurs die hadden verzuimd om zichzelf, zoals hun kleine, geïndoctrineerde Duitse kompanen, op de weg vast te lijmen.

In de video’s hieronder kunt u zien hoe een Smart auto zich langs een extremist wringt, of hoe een motorrijder door de groep klimaatwaanzinnigen rijdt. Een vrouw beledigt de ordeverstoorders en zegt dat ze aan het werk moeten gaan. Een automobilist dreigt de mensen omver te rijden en toetert naar de groep. Een van de extremisten zeurt iets over een “ramp”. Een van de autobestuurders doet wat al lang geleden met die Duitse kleine terroristen gedaan had moeten worden: hij sleurt hem weg en zegt: “Ik zal je zo dadelijk een ramp laten zien!”

Anders dan in Italië, waar de burgers dit allegaartje van infantiele grootheidswaanzin, doemdenkerij en milieuparanoia, dat zich uit in radicale acties zoals de huidige wegblokkades, niet pikken, kunnen in Duitsland deze welgestelde verwaarloosde koters zich naar hartenlust uitleven en worden ze nog steeds door de media en de politiek in hun dolgedraaide dans gepoederd. In dit land wordt deze vorm van gevaarlijke dwang met neigingen tot terrorisme als “burgerlijke ongehoorzaamheid” vergoelijkt. (SB)

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. KLIMAAT DOSSIER

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Lees meer over:  » Lees verder

%d bloggers liken dit: