Patholoog: Dit is waarom mensen dood neervielen in vaccinatiecentra

patholoog:-dit-is-waarom-mensen-dood-neervielen-in-vaccinatiecentra

19-06-22 05: 39: 00,

De nieuwe, experimentele vaccins die we “Covid-vaccins” noemen, worden gemaakt door bedrijven die de hoogste strafrechtelijke boetes uit de geschiedenis hebben betaald. Hun staat van dienst is verschrikkelijk, zei patholoog Ryan Cole op “Goedemorgen CHD“.

“Een paar maanden geleden zei het hoofd van Pfizer in een interview dat hij zijn wetenschappers vroeg: Waarom gebruiken we deze mRNA-technologie in plaats van de traditionele technologie? Ze zeiden, ‘Dit is waarom,'” zei Cole. Hij zei: “Het heeft geen zin, we werken er pas twee jaar mee.”

Moderna kan niet garanderen dat lipide nanodeeltjes veilig zijn voor mensen, voegde de patholoog eraan toe. Deze deeltjes bevatten twee moleculen die niet bestemd zijn voor menselijk gebruik, maar alleen voor onderzoeksdoeleinden. “En toch wordt het bij miljarden mensen ingespoten.

Het zal vijf tot 10 jaar duren voordat we de effecten op het menselijk lichaam kennen,” zei hij. “We hebben te maken met een experimenteel vaccin met een gevaarlijk lipide nanodeeltje,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: