Poetin: ondanks pogingen om het tijdperk van de unipolaire wereld in stand te houden, is het nu voorbij – de heersende elite van het Westen leeft in een droomwereld

poetin:-ondanks-pogingen-om-het-tijdperk-van-de-unipolaire-wereld-in-stand-te-houden,-is-het-nu-voorbij-–-de-heersende-elite-van-het-westen-leeft-in-een-droomwereld

19-06-22 05: 41: 00,

De Russische president houdt zijn toespraak op het jaarlijkse economische forum SPIEF in Sint-Petersburg. Zijn toespraak gaat over de toekomst van Rusland en de rest van de wereld in het licht van de hernieuwde druk van de westerse sancties tegen Moskou.

In een toespraak op het Internationaal Economisch Forum van Sint-Petersburg (SPIEF) zei de Russische president Vladimir Poetin dat de unipolaire wereld ten einde is, hoewel de begunstigden ervan proberen deze ten koste van alles in stand te houden. De president voegde eraan toe dat de VS na het einde van de Koude Oorlog hadden verklaard dat hun nationale belangen “heilig” waren en niet mochten worden ondermijnd.

De zogenaamde “gouden miljard” beschouwden zichzelf nog steeds als superieur en beschouwden de rest van de wereld als hun koloniën. Hij voegde eraan toe dat de heersende elites van het Westen in een droomwereld leven en weigeren de wereldwijde veranderingen te zien.

“In de afgelopen decennia zijn nieuwe machtige centra op de planeet ontstaan […] elk van hen ontwikkelt zijn eigen politieke systeem en openbare instellingen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: