The Saker: Hoe het oplossen van problemen het probleem werd in het westen

the-saker:-hoe-het-oplossen-van-problemen-het-probleem-werd-in-het-westen

19-06-22 09: 45: 00,

door Denis A. Conroy voor de Saker Blog

Werd vanochtend wakker en vond dat het tijd was om mijn politieke overtuigingen te herzien, omdat het duidelijk was geworden dat de oorlog in Oekraïne zich onderwierp aan de gebruikelijke ‘wij-en-zij’ regelingen die stonden voor verlicht inzicht.. Weer een dag waarop de door propaganda gecontroleerde media mij confronteerden met de kracht van hun ‘nucleaire-ballistische verhaal (gebaseerd op vuurkracht), om mij ervan te verzekeren dat onze ace-in-the-ghole superieure bemiddeling degenen die weigerden de westerse uitzonderlijkheid te erkennen, kon neerslaan – een duidelijk teken dat het Pentagon in bed lag met de Chicago School van de economie.

Mijn overpeinzingen gingen door terwijl ik het ontbijt klaarmaakte…ik vond tijd voor koffie ondanks de chaos buiten mijn grenzen. Wat was er mis met onze marktgerichte economie? Was ons model naar de kloten?

Wij in het Westen hebben een probleem, lijkt het? Mensen met een minder dan blanke pigmentatie accepteren niet langer het feit dat wij,

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: