Vaccinatiekampioen Israël: Covid steeds besmettelijker en gevallen stijgen snel

vaccinatiekampioen-israel:-covid-steeds-besmettelijker-en-gevallen-stijgen-snel

19-06-22 05: 40: 00,

Dat noem ik nou een nieuwe aanpak! In reactie op een nieuwe golf van ernstige COVID-gevallen 19 moedigt een deskundige op het gebied van het immuunsysteem in Israël nu wetgevers aan om “actief de kudde-immuniteit onder de kwetsbaren te bevorderen”. Dat is wat prof. Cyrille Cohen voorstelt aan de politieke klasse van Israël nadat het aantal gevallen van SARS-CoV-2 met patiënten in ernstige toestand is gestegen tot 140 in dit land met 9,2 miljoen inwoners. Nu het aantal ernstige gevallen sinds een week geleden met 70 % is gestegen, waarschuwen gezondheidsdeskundigen in het oostelijke Middellandse-Zeeland dat de situatie “onstabiel” is. In Israël bestaat het risico van een hernieuwde stijging van het aantal infecties, ondanks de hoge vaccinatie- en herhalingspercentages bij de volwassen bevolking van het land.

Ondanks de vrijwel universele COVID-vaccinatie 19 met het mRNA-vaccin van Pfizer, blijven de infecties in Israël stijgen, maar een groot deel van de bevolking doet alsof er geen coronaviruscrisis meer is. De verspreiding van de omicron sub-variant BA.5 herinnert experts,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: