Westerse inlichtingendiensten stalen 97 miljard internetgegevens wereldwijd in slechts 30 dagen

westerse-inlichtingendiensten-stalen-97-miljard-internetgegevens-wereldwijd-in-slechts-30-dagen

19-06-22 09: 49: 00,

Door Lucas Leiroz: Hij is onderzoeker sociale wetenschappen aan de Federale Universiteit van Rio de Janeiro; geopolitiek adviseur.

Westerse inlichtingendiensten gaan opnieuw illegaal te werk, stelen overal ter wereld gegevens en schenden de soevereiniteit van landen. In een recent rapport dat door de Chinese media is gepubliceerd, worden details onthuld over de gegevensverzamelende macht van de zogenaamde “vijf ogen”, het netwerk voor gegevensuitwisseling van de inlichtingendiensten van de vijf Anglo-mogendheden. In slechts één maand tijd werden miljarden gegevens gestolen en telefoongesprekken onderschept, wat leidde tot een wereldwijde privacyschrik.

Het rapport komt van het cyberbeveiligingsagentschap Anzer, dat afgelopen maandag, 13. Juni, informatie verstrekt aan de Chinese krant Global Times . In totaal zijn alleen al in de afgelopen dertig dagen wereldwijd 97 miljard internetgegevens gestolen en 124 miljard telefoongegevens misbruikt. De door Anzer genoemde agentschappen zijn voornamelijk Amerikaanse inlichtingendiensten, maar ook alle agenten in het kader van de “Vijf Ogen”,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: