4. Eerbiediging van het internationaal recht en het waarborgen van rechtvaardigheid: Digitale identificatie

4.-eerbiediging-van-het-internationaal-recht-en-het-waarborgen-van-rechtvaardigheid:-digitale-identificatie

20-06-22 12: 55: 00,

Recht en rechtvaardigheid zijn een centraal onderdeel van het sociaal contract, maar veel mensen hebben geen toegang tot dit systeem. De VN wil dat veranderen. Iedereen moet in het rechtssysteem worden opgenomen, maar dit betekent ook dat zij zelf aansprakelijk kunnen worden gesteld als zij het internationaal recht schenden en zich niet houden aan de dictaten van bovenaf. Om dit te verhelpen, is een digitale juridische identiteit nodig. Dit opent ook de deur naar een programmeerbare digitale munt, sociaal krediet en geautomatiseerde besluitvorming. Het internationaal recht verwijst uitdrukkelijk naar de agenda 2030. Het zou niet mogelijk moeten zijn de doelstellingen inzake duurzame ontwikkeling te ontlopen. Dit geldt voor staten, bedrijven en individuen.

Zoals de voormalige coördinator van de VN-agenda 2030, David Nabarro, verklaarde in een interview met de Zweedse omroep 2016:

De Agenda 2030 is niet iets waar je ja of nee tegen kunt zeggen – het is bindend, het is de sleutel tot het voortbestaan van de mensheid en de planeet.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: