Apolut: Crypto-beving: Allemaal gecontroleerd? | By Ernst Wolff

apolut:-crypto-beving:-allemaal-gecontroleerd?-|-by-ernst-wolff

20-06-22 11: 01: 00,

Een commentaar van Ernst Wolff.

De lancering van de Bitcoin in oktober 2009 veroorzaakte een aardverschuiving in het monetaire systeem en een goudkoorts onder beleggers. Wie destijds slechts één dollar investeerde, kreeg er 1309 Bitcoin voor terug en zou vandaag de dag nog steeds meer dan 20keer dollarmiljonair zijn, ondanks de prijscrash van de afgelopen maanden.

Intussen meer dan 10.00Er zijn 0 cryptocurrencies bijgekomen, waarvan sommige, zoals Ethereum, Binance Coin, Ripple of Cardano, een soortgelijke vlucht hebben genomen als Bitcoin en hun houders in korte tijd heel rijk hebben gemaakt.

De succesverhalen van degenen die tegen bodemprijzen zijn ingestapt, laten echter maar één kant van de medaille zien.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: