De tassendrager en Fox News transpropaganda – commonsensetv.nl

de-tassendrager-en-fox-news-transpropaganda-–-commonsensetv.nl

20-06-22 11:59:00,

In de nieuwe JENS-Cast behandel ik het woordje dat Geert Wilders gebruikte naar VVD-fractievoorzitter Sophie Hermans en een segment van Fox News over een transgender kind. Dit wil je niet missen!

Tassendrager

PVV-leider Geert Wilders noemde VVD-fractievoorzitter en tassendrager van Mark Rutte, een tassendrager. En daardoor moest ze bijna tranen. Waarna ze geen enkele échte ideeën gaf om de problemen van deze tijd, inflatie, koopkracht, brandstofprijzen, aan te pakken.

Fox News goes woke

In een nieuw segment op Fox News duiken ze in het “inspirerende” verhaal van Ryland, die als meisje geboren is, en nu denkt dat ze een jongen is door de indoctrinatie van haar ouders.

De halve woede die ik voelde tijdens dit segment kwam heel goed naar voren in de uitzending, waar de ‘promotieclip’ van is gepakt.

Heb jij de hele JENS-Cast van @JensvKakerken al gezien? Hij sloopt de transgenderpromotie van Fox News. Ga nu naar https://t.co/R0pXnA8GmC om de uitzending te bekijken! pic.twitter.com/sUVHgFNqsw

— Pitloos Network (@PitloosNetwork) June 20, 2022

Om de hele uitzending te bekijken ga je naar Pitloos.nl waar je kan kiezen tussen de YouTube-versie en verschillende audiokanalen zoals Spotify.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: