Deze Covid spuiten zijn goedgekeurd –

deze-covid-spuiten-zijn-goedgekeurd-–

20-06-22 10: 13: 00,

Sgt. Morgan Evans van het leger bereidt een dosis van het COVID-vaccin 19 van Pfizer-BioNTech voor in Fort Carson, Colorado (1 sept. 2021). Op de vaccinatieplaats ontvangen de soldaten de eerste dosis vaccin van Pfizer-BioNTech en de tweede dosis vaccin van Moderna voor degenen die hun vaccinatiereeks hebben voltooid. (Amerikaanse legerfoto door Jeanine Mezei)

Deze geneesmiddelen worden niet vervaardigd

Gezondheidsdeskundigen beweerden dat de Food and Drug Administration de COVID-prik van Pfizer Inc. en BioNTech, genaamd Comirnaty 19, “volledig heeft goedgekeurd”.(Maar het medicijnbedrijf heeft nu aangekondigd dat ze gewoon niet zullen worden goedgekeurd. Nooit. Het bedrijf heeft de website van de Centers for Disease Control bijgewerkt met dit detail. “Zoals Liberty Counsel vanaf het begin heeft verklaard, is er geen door de FDA goedgekeurde COVID spuit. Alle COVID spuiten zijn onderworpen aan de Emergency Use Authorization (EUA), wat betekent dat mensen het recht hebben om ze te weigeren.”

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: