Dissident One:ㅤBevestigd: Pfizer’s Covid vaccin vermindert het aantal zaadcellen bij mannen, nog een nadelig effect van de gedwongen vaccin-tirannie – DissidentNL

dissident-one:ㅤbevestigd:-pfizer’s-covid-vaccin-vermindert-het-aantal-zaadcellen-bij-mannen,-nog-een-nadelig-effect-van-de-gedwongen-vaccin-tirannie-–-dissidentnl

20-06-22 03:03:00, afbeelding: Felton Davis, Flickr , CC BY 2.0 Volgens een onlangs vrijgegeven medische studie heeft de impact van het mRNA COVID-vaccin, BNT162b2, geproduceerd door Pfizer, bij een groep van 37 spermadonoren, over 220 verzamelde monsters, bij mannen geleid tot een daling van de vruchtbaarheid met meer dan 20%, meldt The Gateway Pundit.

Al meer dan twee jaar proberen deskundigen te ontkennen dat het door de FDA goedgekeurde Pfizer-vaccin de vruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen zou kunnen beïnvloeden.

In een bericht van NPR in 2021 noemden deskundigen de beweringen een “tactiek om mensen bang te maken”, bedoeld om mensen te ontmoedigen zich te laten vaccineren. Het artikel stelt dat dergelijke valse beweringen “specifiek proberen om het vertrouwen in Pfizer te ondermijnen… ondanks de decennia van onderzoek.” Hoewel er geen tientallen jaren onderzoek is gedaan naar mRNA COVID-vaccins,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: