Dissident One:ㅤGentherapie: Studie vindt dat mRNA Covid-vaccins de lever binnendringen en dan DNA veranderen – DissidentNL

dissident-one:ㅤgentherapie:-studie-vindt-dat-mrna-covid-vaccins-de-lever-binnendringen-en-dan-dna-veranderen-–-dissidentnl

20-06-22 12:24:00,

Een Zweeds onderzoek heeft aangetoond en bevestigd dat het mRNA in de Pfizer/BioNTech Covid-injecties cellen binnendringt en zijn boodschap binnen 6 uur op menselijk DNA transcribeert, waardoor ons eigen DNA wordt veranderd, meldt The Expose.

De bevindingen komen na een eerdere studie uit Zweden die in oktober 2021 werd gepubliceerd en waaruit bleek dat het spike-eiwit onze celkernen binnendringt en het mechanisme aantast dat cellen hebben om beschadigd DNA te herstellen.

The Highwire heeft een gemakkelijk te begrijpen video gemaakt waarin de vorige studie wordt uitgelegd, inclusief grafieken, en die dus een goed uitgangspunt is om de betekenis van de laatste studie uit Zweden te helpen begrijpen.

Eerdere studies

Preklinische dierstudies van de Pfizer/BioNTech Covid mRNA-injectie (BNT162b2) toonden omkeerbare effecten aan op de lever van ratten, waaronder: vergrote lever, vacuolatie en verhoogde enzymengehalten (γGT,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: