Dissident One:ㅤNieuw toppunt van China-demonisering: “genocide” in Xinjiang! – DissidentNL

dissident-one:ㅤnieuw-toppunt-van-china-demonisering:-“genocide”-in-xinjiang!-–-dissidentnl

20-06-22 10:41:00, Grote bazaar in Urumqi, de hoofdstad van Xinjiang. [Bron: worldaffairs.blog] Moeilijk te geloven maar waar: het gekrijs van de media over China is nog schriller en dommer dan over Covid en Rusland!

“De Arabische wereld zwijgt over beschuldigingen van genocide. Waarom?” vraagt Pierre Heumann, sinds lange tijd Midden-Oosten correspondent voor het Handelsblatt en andere media, in Weltwoche.

Welnu, als hij 2 minuten de tijd had genomen om te googelen, zou hij erachter zijn gekomen dat de beschuldiging, die sinds 2021 door de Amerikaanse regering wordt geuit en door andere politici en media in het Westen wordt overgenomen, dat de Chinese regering genocide pleegt tegen de moslimbevolking in de provincie Xinjiang, door haar eigen advocaten als onbewezen is weerlegd, schrijft Felix Abt.

En als hij niet te lui was geweest, zou hij ook weten dat het Bureau van de Verenigde Naties voor de preventie van genocide duidelijk heeft gemaakt dat “er alleen sprake is van genocide wanneer er bewijs is dat de daders de fysieke vernietiging van een nationale,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: