Dissident One:ㅤ’Transvrouwen’ mogen niet meer meedoen met zwemwedstrijden voor vrouwen – DissidentNL

dissident-one:ㅤ’transvrouwen’-mogen-niet-meer-meedoen-met-zwemwedstrijden-voor-vrouwen-–-dissidentnl

20-06-22 05:33:00,

Zondag ontwikkelde de Internationale Zwemfederatie een nieuw “genderinclusiebeleid”. Volgens die wet mogen zogenaamde transvrouwen alleen deelnemen aan zwemwedstrijden voor vrouwen als ze voor hun twaalfde jaar genitaal zijn verminkt.

Maandag presenteerde de Internationale Zwemfederatie (FINA) haar nieuwe “Gender Inclusion Policy”, die het bestuur zondag ontwikkelde.

Volgens de wet mogen biologische mannen die beweren vrouw te zijn, niet meer deelnemen aan het vrouwenzwemmen. De enige uitzondering is als ze voor hun twaalfde een zogenaamde geslachtsverandering hebben doorgevoerd, meldt de New York Post.

Dit betekent niet dat we mensen aanmoedigen om zich als twaalfjarige om te laten bouwen. Het gaat over wat de onderzoekers zeggen, dat als je verandert na het begin van de puberteit, je een fysiek voordeel hebt, wat oneerlijk is, vertelde James Pearce, woordvoerder van de voorzitter van de International Swimming Federation, Husain Al-Musallam,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: