Duits: Poetins historische toespraak op het Economisch Forum in Sint-Petersburg

duits:-poetins-historische-toespraak-op-het-economisch-forum-in-sint-petersburg

20-06-22 03: 31: 00,

Direct naar video.

“De oude wereldorde is voorbij”: Dit zijn de belangrijkste punten uit de toespraak van Poetin

rt.com: Westerse sancties tegen Rusland hebben geen effect gehad. De economische blitzkrieg had vanaf het begin geen kans van slagen. De Russische president Vladimir Poetin zei dit vrijdag in een toespraak van meer dan een uur op het Internationaal Economisch Forum in Sint-Petersburg.

Poetin noemde de sancties “krankzinnig” en “niet doordacht” en zei dat ze de EU bijzonder hard treffen. “De strafmaatregelen hebben de sociale en economische problemen verergerd en voedsel, elektriciteit en brandstof duurder gemaakt”, zei hij.

“De Europese Unie heeft haar politieke soevereiniteit volledig opgegeven. Zijn bureaucratische elites dansen op buitenlandse fluitjes en doen wat hen gezegd wordt, waarbij ze hun eigen volk en economie schade berokkenen,” zei Poetin.

Rusland de schuld geven van hoge energieprijzen en inflatie in het Westen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: