FRONTNIEUWS – commonsensetv.nl

frontnieuws-–-commonsensetv.nl

20-06-22 09:24:00, Het decoderen van de verwrongen Nieuwe Wereld Orde gedachtegang

Met dank aan één van onze lezers.

Het is cruciaal om ons bewust te zijn van de Nieuwe Wereld Orde mentaliteit nu we de intensivering van haar al lang bestaande agenda meemaken. Terwijl elke week die voorbijgaat ons meer en meer bizar nieuws lijkt te brengen in de ontvouwing van Operatie Coronavirus, is het de moeite waard om een stap terug te doen en te kijken naar de mentaliteit die deze zwendelarij orkestreert – deze Nieuwe Wereld Orde mentaliteit, schrijft Makia Freeman.

Als we vrij willen leven, moeten we de aard begrijpen van de kracht die ons tot slaaf wil maken. Dit artikel is een poging om enkele kenmerken te schetsen van de verdorven en verwrongen psychologie van de heersende klasse van de Nieuwe Wereldorde (NWO). Door je te verdiepen in hoe deze mensen denken, hoe ze degenen buiten hun cultus zien (de publieke massa), hoe ze de wereld zien en wat hen motiveert, kun je hopelijk beginnen te begrijpen wat er nodig is om ervoor te zorgen dat we hen verslaan en een wereld van vrede, vrijheid en overvloed tot stand brengen. Dank zoals altijd aan David Icke die, na 30 jaar fulltime onderzoek, de essentie van deze denkrichting heeft gedistilleerd en aan de wereld heeft overgebracht, in de hoop dat we deze kracht kunnen begrijpen en herkennen.

1. Het kan niet tegen verrassingen

Een kenmerk van de Nieuwe Wereld Orde mentaliteit is een duidelijke intolerantie voor, of zelfs een haat tegen, verrassingen. Voor veel mensen is het een vreugde en een opluchting om spontaan te leven, althans voor een deel van de tijd, zonder alles te hoeven uit te leggen. Niet zo voor de NWO. Deze mentaliteit moet absoluut elk detail gepland hebben. Niet alleen dat, het moet er ook voor zorgen dat niets kan gebeuren om zijn plannen te verstoren. Alles moet precies berekend en strak gecontroleerd worden. Icke legt het uit aan de hand van een analogie met een sportwedstrijd. Als je de uitkomst wilt beïnvloeden, controleer je één team of kant; als je de uitkomst volledig wilt controleren, controleer je beide kanten. Zo laat je niets aan het toeval over. Het vergt niet al te veel verbeeldingskracht om te zien hoe dit uitpakt in de Amerikaanse politiek,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: