GENOCIDE: VS FDA keurt Covid-vaccins officieel goed voor kinderen van 6 maanden en ouder

genocide:-vs-fda-keurt-covid-vaccins-officieel-goed-voor-kinderen-van-6-maanden-en-ouder

20-06-22 10: 49: 00,

Op 17. In juni 2022 heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) een spoedgoedkeuring (EUA) verleend voor het “vaccin” tegen het coronavirus (Covid-19), dat kan worden ingespoten bij zuigelingen vanaf zes maanden.

Voorheen konden alleen kinderen van vijf jaar en ouder worden ingeënt, en alleen met de Pfizer-spuit, terwijl mensen 18 jaar en ouder de Moderna konden inspuiten. Nu, dankzij de FDA, kunnen jonge kinderen hun DNA permanent laten vernietigen met beide merken.

De aankondiging kwam slechts twee dagen nadat een FDA adviespanel van “onafhankelijke deskundigen” unaniem had gestemd om het agentschap toe te staan noodgoedkeuring te verlenen voor de injecties voor deze nieuwe leeftijdsgroep.

“De goedkeuring heeft een lagere bewijsdrempel dan de vergunningverlening en is alleen mogelijk omdat de Amerikaanse autoriteiten de aanwijzing als een COVID-noodgeval 19 hebben gehandhaafd, ook al is het aantal gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen in verband met de ziekte sinds de nieuwe piek in januari gedaald.”

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: