Gepensioneerd neurochirurg over het Covid-vaccin: “Dit is een geplande menselijke ramp van bijbelse proporties”.

gepensioneerd-neurochirurg-over-het-covid-vaccin:-“dit-is-een-geplande-menselijke-ramp-van-bijbelse-proporties”.

20-06-22 03: 05: 00,

Het gaat om het uitdunnen van de bevolking, vertelde de gepensioneerde Amerikaanse neurochirurg Russell Blaylock aan The New American over het Corona-vaccin. Schrijvend in het tijdschrift Surgical Neurology International, zei Blaylock dat we te maken hebben met een “geplande menselijke catastrofe van bijbelse proporties.”

Het sterftecijfer is beangstigend, zei de arts. “Wereldwijd zijn al miljoenen mensen gestorven aan de gevolgen van dit vaccin. Volgens vrij nauwkeurige schattingen, 500.000 zijn Amerikanen gestorven na te zijn ingeënt. En dat is nog maar het begin.”

Er zijn geen langetermijnstudies of studies gedaan bij zwangere vrouwen, merkte hij op. “Waarom roept u mensen op om een vaccin te nemen dat alleen al in dit land honderdduizenden mensen heeft gedood? “In het verleden werden vaccins van de markt gehaald na 50 sterfgevallen,” zei hij.

“Dit [vaccin] heeft honderdduizenden mensen gedood, en ze blijven het promoten,” zei hij.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: