Het Corbett Report: De gecontroleerde vernietiging van de economie

het-corbett-report:-de-gecontroleerde-vernietiging-van-de-economie

20-06-22 02: 02: 00,

Voor het geval het je nog niet was opgevallen: De wereldeconomie zit momenteel in het slop.

We beginnen allemaal de verstoringen van de toeleveringsketens, de stijgende energiekosten, de economische onzekerheid en de inflatie te voelen – om nog maar te zwijgen van stagflatie, inkrimping en deflatie – maar de laatste week is duidelijk geworden hoe groot de crisis is waarmee we worden geconfronteerd. Het lijkt wel of elke dag nieuw nieuws brengt over een nieuwe financiële vuurzee. De Dow keldert. De Loonie daalt. Japan is aan het instorten. Wereldwijde aandelenkoersen kelderen. De inflatie in de eurozone schiet omhoog. De Fed verhoogt de rente. Bouwvakkers bezuinigen. Cryptocurrencies crashen. Staatsobligaties crashen.

En dat is alleen deze week! Zoals u gemerkt zult hebben, zijn er de afgelopen maanden veel van dit soort verhalen in de financiële pers verschenen, die allemaal even sombere cijfers aankondigden.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: