Iedereen die kritiek heeft op besluiten van de Duitse regering is een zaak voor het Bureau voor de Bescherming van de Grondwet

iedereen-die-kritiek-heeft-op-besluiten-van-de-duitse-regering-is-een-zaak-voor-het-bureau-voor-de-bescherming-van-de-grondwet

20-06-22 07: 50: 00,

In zijn jaarverslag heeft het Bureau voor de bescherming van de grondwet aangekondigd dat het voortaan volstaat kritiek te leveren op politici om als vijand van de grondwet onder toezicht te worden geplaatst.

Het verslag over de bescherming van de grondwet is elk jaar weer interessant om te lezen, omdat je erin kunt lezen hoe de restanten van de democratie in Duitsland elk jaar weer verder worden afgebroken. Nu is een nieuw hoogtepunt bereikt, want nu kun je als vijand van de grondwet worden aangemerkt als je kritiek hebt op vooraanstaande Duitse politici, d.w.z. de regering. Om deze stap terug naar de donkerste tijden van de Duitse geschiedenis formeel te rechtvaardigen, heeft het Bureau voor de bescherming van de grondwet reeds in april 2021 speciaal een nieuwe categorie van vijanden van de grondwet ingevoerd en deze de titel “Delegitimisering van de staat relevant voor het Bureau voor de bescherming van de grondwet” gegeven.

Delegitimisering van de staat relevant voor het Bureau voor de bescherming van de grondwet

In het verslag van dit jaar over de bescherming van de grondwet vindt men op pagina 112 informatie over wie nu het risico loopt om als staatsvijand te worden aangemerkt. Laten we daar nu eens goed naar kijken, want als je het goed leest,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: