Ondanks hoog aantal “boosters” stijgt het aantal gevallen van covidose in Israël tot het hoogste niveau sinds april

ondanks-hoog-aantal-“boosters”-stijgt-het-aantal-gevallen-van-covidose-in-israel-tot-het-hoogste-niveau-sinds-april

20-06-22 10: 02: 00,

In totaal 10.202 nieuwe COVID-gevallen 19 werden zondag in heel Israël gediagnosticeerd, kondigde het ministerie van Volksgezondheid maandagochtend aan.

Van de 54 144 mensen met actieve coronavirusgevallen, 634 zijn in het ziekenhuis opgenomen, waaronder 168 die in ernstige toestand verkeren. Daaronder 37 waarvan de toestand kritiek is, 32 die geïntubeerd zijn, en twee die aan ECMO-machines (hart en longen) liggen.

In de afgelopen zeven dagen werden gemiddeld 23 kinderen van 0 tot 4 jaar in het ziekenhuis opgenomen, terwijl slechts drie kinderen van 5 tot 11 jaar in het ziekenhuis werden opgenomen. Vijf kinderen van 12 tot 15 jaar werden in het ziekenhuis opgenomen, vergeleken met slechts drie in de leeftijdsgroep 16 tot 19. De meeste van de gehospitaliseerde kinderen zijn niet in een ernstige toestand.

Tot nu toe zijn er 10 908 mensen overleden aan COVID-19 (of met Covid?) in Israël.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: