Patholoog: Dit is de reden waarom mensen in vaccinatiecentra dood neervielen

patholoog:-dit-is-de-reden-waarom-mensen-in-vaccinatiecentra-dood-neervielen

20-06-22 06:01:00, Claudio Centonze, European Commission De nieuwe experimentele vaccins die wij “covid vaccins” noemen, worden gemaakt door bedrijven die de hoogste strafrechtelijke boetes uit de geschiedenis hebben betaald. Hun staat van dienst is verschrikkelijk, zegt patholoog Ryan Cole op “Good morning CHD”.

“Een paar maanden geleden zei het hoofd van Pfizer in een interview dat hij zijn wetenschappers vroeg: Waarom gebruiken wij deze mRNA-technologie in plaats van de traditionele technologie?” Zij zeiden: “Omdat wij het kunnen,” zegt Cole. Hij zei: “Het heeft geen zin, wij werken er pas twee jaar mee.”

Moderna kan niet garanderen dat lipide nanodeeltjes veilig zijn voor mensen, voegt de patholoog eraan toe. Deze deeltjes bevatten twee moleculen die niet voor menselijk gebruik bestemd zijn, maar alleen voor onderzoek. “En toch wordt het bij miljarden mensen ingespoten.”

Pas over vijf tot tien jaar zullen wij de effecten ervan op het menselijk lichaam kennen. “Wij hebben te maken met een experimenteel vaccin met een gevaarlijk lipide nanodeeltje dat ontstekingen veroorzaakt.”

Zeventig tot 80 procent van de mensen heeft al antilichamen tegen polyethyleenglycol, dat in de lipide nanodeeltjes zit. Dat betekent dat zij in anafylactische shock kunnen raken en sterven, zegt Cole.

“Er zit polyethyleenglycol 2000 in deze lipiden-nanopartikels. 70 tot 80% van de mensen hebben daar antilichamen tegen, wat betekent dat zij acuut anafylaxie kunnen krijgen; zij kunnen in shock raken en sterven. De reden waarom personen in deze vaccinatiecentra onmiddellijk aan de prik stierven, is omdat zij al allergisch waren voor lipiden-nanopartikels.”

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te worden

Lees meer over:  » Lees verder

%d bloggers liken dit: