Religieuze leiders zeggen dat Covid vaccinaties verantwoordelijk zijn voor toename in “demonische bezetenheid

religieuze-leiders-zeggen-dat-covid-vaccinaties-verantwoordelijk-zijn-voor-toename-in-“demonische-bezetenheid

20-06-22 05: 34: 00,

Er zijn nu zoveel “volledig ingeënte” mensen die sterke tekenen van demonische bezetenheid vertonen, dat er een nieuw St. Michael Centrum voor Spirituele Bevrijding en Exorcisme wordt geopend in Manilla, Filippijnen. Michael Centrum voor Spirituele Bevrijding en Exorcisme wordt geopend in Manilla, Filippijnen.

Volgens berichten zullen daar exorcismes worden uitgevoerd op mensen die zijn ingeënt tegen het Wuhan coronavirus (COVID-19). Pater Jose Francisco Syquia zegt dat hij dagelijks ongeveer 10 meldingen ontvangt van demonen die de lichamen van de gevaccineerden teisteren.

De Rooms-Katholieke Kerk is verantwoordelijk voor de inrichting, die naar verluidt de eerste in haar soort is in Azië. Priesters zullen worden opgeleid in de kunst van het uitdrijven van demonen en Syquia, de directeur van het aartsbisdom, zal de post van hoofdexorcist bekleden.

Officieel wordt gezegd dat de pandemie en alle stressfactoren die daarmee gepaard gaan verantwoordelijk zijn voor de toename van demonenbezetenheid, maar in werkelijkheid zijn vaccinaties ook een belangrijke factor.

“Als resultaat van meer dan zeven jaar bidden,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: