SADS we gaan er nog veel van horen. – commonsensetv.nl

sads-we-gaan-er-nog-veel-van-horen-–-commonsensetv.nl

20-06-22 01:23:00, Ziektes ‘onderdrukt door COVID’ maken comebacks

Media proberen de toename van andere ziekten die de kop op steken af te schrijven als iets anders dan COVID-prikgerelateerd. “Ziekten die tijdens COVID werden onderdrukt, komen op nieuwe en eigenaardige manieren terug”, meldde CNBC op 10 juni 2022. De link naar het CNBC artikel.

Het artikel gaat verder met de bespreking van hoe andere virussen dan SARS-CoV-2 nu “op nieuwe en ongebruikelijke manieren de kop opsteken”. Influenza, respiratoir syncytieel virus (RSV), adenovirus, tuberculose en apenpokken zijn de afgelopen maanden allemaal “toegetakeld en vertoonden vreemd gedrag”, merkt CNBC op.

Er wordt echter geen melding gemaakt van het feit dat de COVID-prik in verband is gebracht met door het vaccin verkregen immunodeficiëntie (verlaagde immuunfunctie), waardoor u vatbaarder bent voor infecties en allerlei chronische ziekten, waaronder auto-immuunziekten. MIT-onderzoekster Stephanie Seneff legt de mechanismen hiervoor uit in

 

Van de COVID-prik is ook aangetoond dat het latente virussen activeert, waaronder hepatitis C, cytomegalovirus,  varicella-zoster en herpesvirussen. Het is niet verrassend dat Moderna nu werkt aan een nieuw vaccin voor ‘latente cytomegaloviruspreventie’.

Dit is weer een ander geval van een farmaceutisch bedrijf dat een ‘remedie’ creëerde tegen een gezondheidsprobleem waar hun eigen product in de eerste plaats verantwoordelijk voor was. CNBC citeert ondertussen “gezondheidsexperts” die verminderde immuniteit toeschrijven aan COVID-lockdowns, het dragen van maskers en gemiste vaccinaties bij kinderen.

Amputaties van armen, benen, vingers en tenen – gevolgen van bloedstolsels na de injectie – worden ook als iets anders afgeschreven. In dit geval geven de media de schuld aan een hoog cholesterolgehalte waarbij het feit dat een hoog cholesterolgehalte al tientallen jaren gangbaar was, en pas nu verliezen mensen hun ledematen in schokkende aantallen.

Pieken in bloedstolsels en beroertes worden ondertussen toegeschreven aan roken, zwangerschap en anticonceptiva, hoewel bloedstolsels en beroertes tot de meest voorkomende bijwerkingen van de COVID-prik behoren. Het meest belachelijke van alles is echter de bewering dat een “nieuw ontdekte, zeer reactieve” chemische stof in de atmosfeer van de aarde wordt verdacht van het veroorzaken van hartaandoeningen.

Voor iedereen met een half brein is het duidelijk dat overheidsinstanties en media er alles aan doen om de schuld af te schuiven van wat de meest voor de hand liggende boosdoener is, namelijk de COVID-shots.

Alle ziektes en aandoeningen die ze nu overal de schuld van geven,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: