Sterftegolf in landen waar meer dan 80% gevaccineerd is. Covid vaccins, met omkeringseffecten

sterftegolf-in-landen-waar-meer-dan-80%-gevaccineerd-is.-covid-vaccins,-met-omkeringseffecten

20-06-22 03: 00: 00,

Uit officiële statistieken van de hele wereld blijkt dat de pandemie alleen is uitgebroken in landen die hun bevolking niet of slechts in beperkte mate hebben gevaccineerd. Nu echter, in landen waar meer dan 80 % van de bevolking is gevaccineerd, dreigt midden in het warme seizoen een golf van infecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen, waarover de autoriteiten zich op dit moment niet willen uitlaten. Maar de situatie is dramatisch, en het einde van de oproepen tot vaccinatie, ook van de WHO, is een belangrijk signaal.

Het einde van het verhaal dat de hele wereldbevolking moet worden gevaccineerd is zeer twijfelachtig. Zelfs de WHO, die zich altijd zeer uitgesproken en agressief heeft uitgesproken voor vaccinatie, heeft het onderwerp van de agenda gehaald en concentreert zich nu op de pokken.

Het is onaanvaardbaar dat er, althans in de wetenschappelijke wereld, geen discussie is over een nieuwe uitbraak van de pandemie, vooral in landen met een hoog percentage gevaccineerden.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: