StralingsBewust.info:ㅤVerslag Internationale bijeenkomst stralingsgevoeligen in België & Lancering video “Die Andere Burn-out”

stralingsbewust.info:ㅤverslag-internationale-bijeenkomst-stralingsgevoeligen-in-belgie-&-lancering-video-“die-andere-burn-out”

20-06-22 02:38:00,

Onderstaand een verslag en foto-reportage van Rob Verboog over de internationale bijeenkomst van stralingsgevoeligen die op 18 juni in België plaats vond. Tijdens dit evenement werd o.a. de video “Die Andere Burn-out” gelanceerd, die je onderstaand ook gelijk kunt bekijken.

Internationale bijeenkomst stralingsgevoeligen in Rièze (België)

Op zaterdag 18 juni 2022 vond een Internationale Bijeenkomst van Stralingsgevoeligen plaats in het Zuid-Belgische Rièze pal tegen de Franse grens nabij Chimay(B) / Givet(F). Dit is een afgelegen en nog stralingsarm gebied, een zogenaamde “Witte Zone”.

De tekst op het spandoek betekent: “we zijn – nog steeds en altijd – wanhopig op zoek naar een witte zone”.

Veel deelnemers waren reeds vrijdag gearriveerd en velen vertrokken pas zondags, mede door de mogelijkheid ter plekke stralingsarm te kunnen kamperen en verblijven bij de boerderij, die is gekocht en wordt bewoond door stralingsvluchtelingen. De boerderij ligt letterlijk aan het einde van een lange doodlopende landweg op een groot domein, begrensd door de Franse grens.

Deze bijeenkomst “Rassemblement International Electrohypersensibles” was Franstalig en werd georganiseerd door de Belgische groep “Ma vie en mode avion” (“Mijn leven in vliegtuigstand”, zie https://www.mavieenmodeavion.com/ en www.facebook.com/MaVieEnModeAvion). Deze groep is zeer actief, o.a. met het maken van video’s en zelfs een 6-delige videoserie over straling. De eerste video uit deze serie werd gelanceerd op deze internationale bijeenkomst.

Ruim 90 deelnemers waren aanwezig. De meesten uit Frankrijk en België,

 » Lees verder op stralingsbewust.info

%d bloggers liken dit: