The Saker: ‘Niets zal meer zijn zoals voorheen’

the-saker:-‘niets-zal-meer-zijn-zoals-voorheen’

20-06-22 09: 25: 00,

Door Batiushka voor de Saker Blog

West-Europa en Noord-Amerika verkeren nu in grote economische moeilijkheden. Vier EU-leiders, uit Duitsland, Frankrijk, Italië en Roemenië, zijn net in Kiev geweest om bij Zelenski te pleiten om weer te gaan onderhandelen en territoriale concessies te doen. De westerse media hebben niet veel bericht over de vierde Roemeens/Duitse leider, Klaus Iohannis, en hebben weinig foto’s van hem laten zien; mogelijk omdat de racisten die in de westerse media werken Roemenië verachten (https://www.bing.com/news/search?q=Roemeense+leider+In+Kiev&qpvt=Roemeense+leider+in+kiev&FORM=EWRE). Wat zij allen vergaten te vermelden is dat Rusland geen behoefte heeft om te onderhandelen en, gezien de manier waarop het sinds 2014 (ja, sinds 1991) is behandeld, geen concessies zal doen.

De EU-leiders hebben opnieuw de illusoire belofte gedaan dat Oekraïne binnenkort kandidaat voor EU-lidmaatschap zou kunnen worden (ondanks het Nederlandse veto), als het de onderhandelingen hervat. Deze oude wortel die voor de Oekraïense ezel wordt gebungeld is irrelevant.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: