Tom Luongo: De nieuwe regels van Rusland

tom-luongo:-de-nieuwe-regels-van-rusland

20-06-22 11: 47: 00,

Rusland is klaar met het Westen. De scheiding is bijna rond. De afgelopen dagen hebben we van alle belangrijke Russische leiders hetzelfde gehoord: “Het Westen zal zich nu aan onze regels houden.”

U kunt zelf beslissen of Rusland cheques uitschrijft die het niet kan innen, maar in de woorden van minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov, die onomwonden tegen de BBC zei: “De opvattingen van het Westen interesseren ons geen moer.” Lavrov is altijd de ziel van beleefdheid en discretie geweest in zijn omgang met de Europese media.

Zijn openlijke vijandigheid tegenover zijn BBC-interviewer was niet alleen voelbaar, maar ook moeilijk te weerleggen. Hij ging nog een stapje verder:

“Ik denk dat er zelfs geen speelruimte meer is,” antwoordde Lavrov.

“Omdat zowel [premier Boris] Johnson als [minister van Buitenlandse Zaken Liz] Truss publiekelijk zeggen: ‘We moeten Rusland verslaan, we moeten Rusland op de knieën krijgen.’ So let’s go, ” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: